Altanafskærmning i Rødovre nær København | Læs mere her

ALTANAFSKÆRMNING

Altanafskærmning på et par altaner

GØR DIN ALTAN MERE PRIVAT MED ALTANAFSKÆRMNING

Ønsker du en lækker og elegant løsning til altanafskærmning? Der er flere måder man kan afskærme sin altan og gøre den mere privat. Nogle folk forsøger sig med at sætte planter op imod kanterne på altanen for at opnå en mere privat tilværelse. Vi anbefaler et effektivt og elegant altanlærred eller altansejl.

I vores gardinbutik i Rødovre ligger vi inde med et bredt sortiment af forskellige lærreder til altanafskærmning. Du er altid velkommen hos os.

ALTANLÆRRED I FORSKELLIGE FARVER

Hos SP Boligtextiler går vi op i at give vores kunder den mest tilfredsstillende løsning. Det betyder at have løsninger i høj kvalitet såvel som et bredt sortiment, som kunden kan vælge fra. Vores udvalg af løsninger til altanafskærmning kommer i mange forskellige farver og til flere typer altaner.

MONTERING AF AFSKÆRMNINGEN

Som gardinforhandler hjælper vi ofte kunder med montering af gardiner da det kan være vanskeligt. Selvom afskærmning er mere simpelt at montere står vi naturligvis også til rådighed hvis du har brug for hjælp med det.

Hos SP Boligtextiler går vi op i at give vores kunder en god oplevelse og produkter i høj kvalitet. Derfor står vores ansatte altid klar til at hjælpe dig med montering, valg af produkter osv. Har du spørgsmål til vores sortiment eller ydelser er du altid velkommen til at give os et kald.

FÅ ET TILBUD PÅ ALTANAFSKÆRMNING

Er du interesseret i at gøre din altan mere privat med en effektiv afskærmning er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 70 12 00, eller ved at skrive til os via vores kontaktformular eller e-mail sp-gardiner@pc.dk. Du er også meget velkommen til at besøge os i vores butik i Rødovre nær København, så giver vi et uforpligtende tilbud på en altanafskærmning der passer til dig.