Gardinbus i Rødovre, København og omegn | Få et gratis besøg

Gardinbus

FÅ BESØG AF VORES GARDINBUS

Med et besøg fra vores gardinbus, kan du opleve mange af gardinerne fra SP Boligtextiler i dit eget hjem. Vi kommer bredt omkring fra vores udgangspunkt i Rødovre, og besøger gerne hjem i Rødovre, København og resten af Sjælland. Udover en række spændende vareprøver medbringer vi lang og kyndig erfaring i bilen, så vi kan svare på alle dine spørgsmål.

PRØV GARDINERNE I DIN STUE

Vi kommer gerne ud til dig med vores gardinbus, så du kan afprøve gardinerne, hvor de skal bruges. Det giver en fantastisk oplevelse af vores produkter, og kan skabe sikkerhed om dit valg. Med udgangspunkt i en kort samtale pakker vi en række spændende løsninger, som vi finder relevante for dig. Vi udvælger nogle produkter, der imødekommer dine ønsker til farve, stilart eller andet. Ønsker du kyndig rådgivning, er vores engagerede medarbejdere glade for at snakke med dig. Vi tilbyder også at måle gardinerne af så du får den rette længde. Ønsker du hjælp med monteringen af gardinerne kan vi også hjælpe med det.

ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE BESØG

Et besøg fra vores gardinbus er ganske gratis, og er desuden fuldstændig uforpligtende. Vi tilbyder kort ventetid, og kan ofte være i din indkørsel inden for en uge. Bor du langt fra København, er ventetiden dog en smule længere. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud ved besøget.

Vores proces

 

Vi kører hjem til dig

 

Se prøverne i dit hjem

 

Få et uforpligtende tilbud

 

BESTIL ET BESØG AF VORES GARDINBUS I DAG

Hvis du ønsker at opleve vores gardiner i din egen stue eller vil vide mere, er du velkommen til at ringe på telefon 36 70 12 00. Alternativt kan du også bruge vores kontaktformular eller skrive til os på e-mail sp-gardiner@pc.dk. Vores servicemindede medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Vil du opleve vores fulde sortiment, må vi dog henvise til vores butik på Roskildevej i Rødovre, da vi ikke kan have det komplette udvalg med i bilen.

Gardinbus

Kontakt os