FÅ BESØG AF VORES GARDINBIL

Du kan opleve gardiner fra SP Boligtextiler i dit eget hjem. Vi kommer bredt omkring fra vores udgangspunkt i Rødovre, og besøger gerne hjem over hele Sjælland. Udover en række spændende vareprøver medbringer vi lang og kyndig erfaring i bilen, så vi kan svare på alle dine spørgsmål.

PRØV GARDINERNE I DIN STUE

Vi kommer gerne ud til dig med vores gardinbil, så du kan afprøve gardinerne, hvor de skal bruges. Det giver en fantastisk oplevelse af vores produkter, og kan skabe sikkerhed om dit valg. Med udgangspunkt i en kort samtale pakker vi en række spændende løsninger, som vi finder relevante for dig. Vi udvælger nogle produkter, der imødekommer dine ønsker til farve, stilart eller andet. Ønsker du kyndig rådgivning, er vores engagerede medarbejdere glade for at snakke med dig.

ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE BESØG

Besøget er ganske gratis, og er desuden fuldstændig uforpligtende. Vi tilbyder kort ventetid, og kan ofte være i din indkørsel inden for en uge. Bor du langt fra København, er ventetiden dog en smule længere. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud ved besøget.