Duette gardiner i København & Nordsjælland | Gratis rådgivning

Duette gardiner

Vores Duette gardin er et dobbelt plissegardin. Det består altså af to plisse-lag, som sørger for at holde boligen varm om vinteren samt holde varmen ude om sommeren. Et Duette gardin er altså en fabelagtig gardintype, hvis man ønsker en energieffektiv løsning og et behageligt indeklima.

Uendelige kombinationsmuligheder

Hos SP Boligtextiler i Rødovre kan dit Duette gardin tilpasses efter præcis dine ønsker. Vi har et utal af kombinationsmuligheder indenfor farve, struktur, plissebredder og ikke mindst designs. Hermed har du en aktiv rolle i udformningen af gardinets udtryk. Gardinet kan betjenes med eksempelvis snorebetjening, sidebetjening, lite rise eller en motor. Et Duette gardin passer ind i alle rum, hvor det unægteligt vil bidrage til en bedre temperaturregulering.

Bedre akustik

Med et Duette gardins dobbletlag er værelset bedre skærmet imod udendørs aktiviteter eller generel støj. Ydermere forbedrer Duette gardinet også rummets egen akustik. Fordelen ved et Duette gardin er også, at man kan beskytte møbler og andet interiør imod solens stråler, når gardinet er rullet ned. Solens stråler kan nemlig få visse tekstiler og møblers farver til at falme, og her går gardinet ind og forebygger dette.

Afprøv Duette gardinerne derhjemme

Med vores gardinbil har vi et varieret udvalg af Duette gardiner, som du kan teste i dit eget hjem. Fra vores butik i Rødovre kan vi tage ud til alle, som bor på Sjælland. Dette er et element i vores gode service. Det er nemlig altid rart at have afprøvet et produkt i dets rette omgivelser, inden man beslutter sig.

Kontakt os

Vores telefonnummer er 36 70 12 00, og vi besvarer alle henvendelser med et smil og en solid fagkendskab. Du kan også skrive en mail til sp-gardiner@pc.dk.