Færdigsyede gardiner | Forny dit hjem | Gardiner efter specialmål

færdigsyede gardiner

færdigsyede gardiner efter mål

færdigsyede gardiner efter specialmål

Gardiner er med til at karakterisere stemningen i rummet. Har du svart ved at finde gardiner, der passer til dine vinduer og døre? Her hos SP Boligtexstiler tilbyder vi at sy dine gardiner efter dine specialmål af vinduer og døre.

design dine egne gardiner

Design dine gardiner så det passer til dine ønsker og behov. Hos SP Boligtexstiler nær København kan du bygge dine gardiner selv, så de kommer til at passe præcist til dine vinduer og døre i hjemmet. Vi færdigsyer dine nye gardiner, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

færdigsyede gardiner til enhver

Hos SP Boligtextiler har vi et stort udvalgt, der sikre dig at du kan finde det du leder efter. Om det er foldegardiner, lamelgardiner, persienner, plissegardiner eller rullegardiner, så kan du selv bestemme højde og bredde, så gardinerne kommer til at passe perfekt til dine vinduer og døre efter din smag.

Vejledning g rådgivning

Få gratis besøg af vores gardinbus og vores dygtige konsulenter, der kører rundt over hele Sjælland. Vores engagerede konsulenter hjælper dig med opmåling af dine vinduer og døre, de kommer med professionel vejledning og de monterer gardinerne for dig. Vores gardinbusser har et stort udvalg af tekstiler med hjem til dig.

kontakt os for at høre nærmere om vores færdigsyede gardiner

Vis du gerne vil høre mere om vores færdigsyede gardiner, er du velkommen til at besøg os i Rødovre på Roskildevej 268, hvor vores gardinbutik ligger. Du kan også ringe på telefon 36 70 12 00 eller skrive en mail til sp-gardiner@pc.dk. Du kan også kontakt os, hvis du gerne vil have besøg af vores gardinbil. Gardinbilen kører kun ud til boliger over hele Sjælland, ventetiden kan varier fra hvor på Sjælland du bor.