Foldegardiner | Køb dine foldegardiner hos SP Boligtextiler

Foldegardiner

foldegardiner efter mål

Med foldegardiner kan du indramme dine vinduer på en hyggelig og dekorativ måde. Foldegardiner er en helt speciel gardintype, som ikke kun kan beskytte imod solen, men som også er med til at skabe en god stemning. Hos os finder du foldegardiner fra Luxaflex og Idetex.

foldeGARDINER SOM PASSER PERFEKT TIL VINDUERNE

Hos SP Boligtextiler i Rødovre syer vi foldegardinerne efter netop dine mål, så gardinerne passer perfekt til dine vinduer. Et foldegardin kan være en smuk løsning, hvis du har høje vinduer. Foldegardiner kan bygges i næsten alt slags stof. Dette åbner op for mange muligheder med mønstre og farver. Derudover kan foldegardiner fås som transparente, semi-transparente eller med mørklægningseffekt.

LAV HYGGESTEMNING I SOVEVÆRELSET med foldegardiner

Foldegardiner vil også være dekorative i soveværelset, hvor de kan pryde vinduerne. Vælger du et foldegardin i et tykt stof, så har det også en positiv indvirkning på rummets akustik. Et tykt gardin bidrager nemlig til at holde udefrakommende støj på et lavt niveau. Dette betyder en mere behagelig nattesøvn for dig.

PASSER FOLDEGARDINER IND I MIT HJEM?

Hvis du vil afprøve, om foldegardiner matcher din indretning og smag, så kan du få besøg af vores gardinbil. Fra vores base i Rødovre kan vi besøge hjem over hele Sjælland, som ønsker at afprøve vores udvalg af foldegardiner i deres egen bolig.

Når gardinerne skal udskiftes…

Så kan du trygt ringe til os på 36 70 12 00, hvis du vil snakke om foldegardiner med en af vores venlige medarbejdere. Vi glæder os til at hjælpe dig.