Insektnet til vinduer og døre - Besøg os i København

Insektnet

luxaflex insektnet til døre og vinduer

Få den friske luft i fred med et insektnet

Hos SP Boligtextiler tilbyder vi forskellige løsninger indenfor insektnet, vi har både løsninger til vinduer og døre. Med et insektnet kan du lufte ud og få et godt indeklima, uden at insekterne kommer ind. Det lette gennemsigtige insektnet gør, at sollys stadig trænger igennem, så du ikke skal gå på kompromis med lysindfaldet.

De forskellige modeller indenfor insektnet

Du kan have dine døre og vinduer stående åbne til langt ud på natten, uden at du skal døje med insekter. Hos SP Boligtextiler tilbyder vi forskellige løsninger, alt efter dine ønsker og behov. Vi har alt fra faste rammer til rullegardiner og plisse til både vinduer og døre. Alle insektnet monteres indvendigt og udvendigt på vinduer. Insektnettene kan let afmonteres, så du kan tage dem ned i de måneder, du ikke har behov for dem, og montere dem igen når sommeren kommer.

Markedets bedste insektnet

Hos SP Boligtextiler finder insektnet fra Luxaflex. Denne gardinproducent er blandt de førende på deres område, derfor er vores produkter altid moderne og med den nyeste teknologi. Med insektnet kan du undgå de irriterende fluer og andre insekter.

Vejledning og råd til det rette insektnet

Vores gardinbus kører gratis ud til boliger over hele Sjælland, så få besøg af en af vores dygtige konsulenter. Vores engagerede konsulenter giver gerne kyndig rådgivning, og hjælper dig med at finde de rette insektnet til dig og dine døre og vinduer.

Ring og hør mere om vores produkter

Vil du vide mere om vores udvalg inden for insektnet, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 70 12 00. Du kan også finde os på Roskildevej 268 i Rødovre.