Panelgardiner | i København & Nordsjælland

Panelgardiner

Vi er din forhandler af panelgardiner i København og omegn

Panelgardinet er en nutidig og elegant måde at skærme for udendørslys og nysgerrige blikke på. De findes i specialmål, og de kan sågar bruges som en dør til at aflukke eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som en rumdeler. Du kan vælge panelgardiner i mønstret, som mørklægningsgardiner eller i ensfarvet, og der er selvfølgelig en masse farver samt mønstre at vælge imellem.

Panelgardiner er velegnede til store vinduespartier, men kan også bruges som en form for skydedør, forhæng eller rumdeler. De består af paneler i stof, som hænger i baner og nemt kan skydes til siden for at regulere lysindfaldet. Vi er din forhandler af panelgardiner i København og omegn. Panelgardiner gør det muligt at afskærme dele af vinduet, mens andre dele stadig har udsyn og lysindfald. Vi kombinerer panelgardiner i farver og mønstre, det er dermed mulig at skabe et unikt og personligt udtryk i rummet.

Panelgardinerne kan enten monteres som et sammenhængende gardin, eller som separate paneler, som kan trækkes til side enkeltvis.