Plissegardiner | Stort udvalg | Få en god handel hos os

Plissegardiner

plissegardiner til vinduer og døre

STORT UDVALG AF PLISSEGARDINER

Hos SP Boligtextiler i Rødovre nær København tilbyder vi salg af plissegardiner i høj kvalitet. Vores udvalg af plissegardiner består af en række løsninger fra nogle af markedets bedste producenter. Butikken er fyldt med spændende, innovative og funktionelle løsninger, der inspirerer til at lade lys indgå i dagligdagen på nye måder med plissegardiner.

MANGE MULIGHEDER MED PLISSEGARDINER

Ønsker du et plissegardin, kan du vælge mellem mange udgaver, der leverer forskellige lysindfald, betjeningsmuligheder og naturligvis design. Vores plissegardiner findes i flere former bl.a. kan du vælge modeller, som leverer mørklægning, med mulighed for up and down rul samt et væld af farver, listefarver og plisse-størrelser. Vores plissegardiner er fra Luxaflex, Faber, Stila og AH. Nogle af disse produkter kan desuden skabe besparelser på elregningen.

GARANTI FOR EN GOD HANDEL

SP Boligtextiler i Rødovre går vi langt for at imødekomme dine ønsker, og kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser. Du kan løbende finde en række gode tilbud i vores butik, men vi er altid klar på at indgå i en god handel. Hos SP Boligtextiler går langt for at skabe en god oplevelse for kunden. Derfor kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud, der indeholder en yderst fordelagtig pris. I mere end 80 år har sådan købmandskab været en kerneværdi hos SP Boligtextiler.

Kontakt os for mere information

Vil du vide mere om vores udvalg, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe på telefon 36 70 12 00. Du kan også få besøg af vores gardinbil, der rykker ud til kunder omkring København fra vores butik på Roskildevej i Rødovre.