Elektriske gardiner | Brug PowerView Motorisering fra Luxaflex

Powerview motorisering

elektriske gardiner powerview motorisering luxaflex

Styr dine elektriske gardiner med poweview

Hos SP Boligtextiler i Rødovre er vi forhandlere af den innovative betjeningsløsning PowerView motorisering. PowerView gardiner er den nye måde at have elektriske gardiner på i hjemmet.

De elektriske gardiner kan du styre med et trådløst system, det gør det muligt for dig at styre alle dine gardiner med ét tryk på din mobil eller tablet.

Kontakt os

Elektriske gardiner med energieffektivt og smart system

PowerView motorisering er et intelligent system, der selv søger for at udnytte solenergien. Det gør at den selv kan udregne tidspunkterne for solopgang og solnedgang, derfor kan du sætte dine elektriske gardiner til at køre efter disse tidspunkter.

Du kan igennem app’en, selv bestemme om du vil styre alle rum på en gang, eller om du vil styre dem separat. Du kan skræddersy indstillingerne til, så dine elektriske gardiner kommer til at passe til dine ønsker og behov.   

PowerView motorisering - Elektriske gardiner der sikre dit hjem

Med PowerView motorisering kan du få dine elektriske gardiner i bevægelse, selvom du ikke er hjemme ved hjælp af RemoteConnect funktionen på smartphone eller tablet. På den måde kan du få dit hjem til at se beboelig ud, når du er på ferie.

De elektriske gardiner er med til at sikre dine børn og kæledyr i at komme til skade, da dine elektriske gardiner er batteridrevne og derfor har snorløs betjening.

De batteridrevne elektriske gardiner

De batteridrevne elektriske gardiner, er nem at installere, betjene og vedligeholde. Batteripakken er usynliggjort, da den er skjult bagved overlisten. Du har også muligheden for at koble PowerView til en stikkontakt.

Ring og hør mere om elektriske gardiner

Vil du vide mere om vores mange typer inden for PowerView motorisering, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 70 12 00. Du kan også finde os på Roskildevej i Rødovre.