Rullegardiner | Stort udvalgt | Besøg os i Rødovre

Rullegardiner

rullegardiner til vinduer og døre

Rullegardiner kan installeres i blandt andet ovenlysvinduet, stuen eller soveværelset. Hos SP Boligtextiler nær København har vi et rigt og varieret udvalg af rullegardiner til både det hyggelige hjem eller den professionelle virksomhed. Rullegardiner er et populært valg, fordi det giver en optimal afskærmning imod solen. I vores sortiment af rullegardiner finder du modeller fra Luxaflex, Stila, Faber og AH.

SE UDVALGET af rullegariner i VORES BUTIK

På Hvidovrevej i Rødovre ligger vores gardinbutik, hvor du kan se og mærke rullegardinerne. Vores brede udvalg af rullegardiner sikrer, at der er noget for enhver smag. Blandt andet kan rullegardiner leveres med et manuelt kædetræk eller en elektrisk motor. Hermed kan du selv bestemme graden af magelighed. Bor du på Sjælland, så kører vi gerne ud til dig, hvis du gerne vil afprøve forskellige rullegardiner i dit eget hjem. En god kundeservice er nemlig af høj prioritet for os.

rullegardiner er en ALSIDIG GARDINTYPE

Rullegardiner passer ind i de fleste hjem, virksomheder og institutioner. Dets enkelhed bringer nemlig ro og harmoni ind i ethvert rum, som det hænger i. Hos os finder du rullegardiner i forskellige farver. Derudover kan du vælge et rullegardin med mørklægningsfunktion, hvilket eksempelvis vil egne sig godt til soveværelset. Vi bestræber os altid på at have konkurrencedygtige priser på vores rullegardiner.

Ring til os i dag

Vil du snakke med en erfaren fagperson, som har stort kendskab til rullegardiner? Så find telefonen og ring til 36 70 12 00 eller skriv en email til sp-gardiner@pc.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.